Skip to main content
Design

Πώς να κάνετε το brand σας να ξεχωρίζει

By 8 Μαρτίου, 202315 Φεβρουαρίου, 2024No Comments
Πώς να Κάνετε το Brand Σας να Ξεχωρίζει

Πώς να κάνετε το brand σας να ξεχωρίζει με το κατάλληλο λογότυπο

Έχοντας το κατάλληλο λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα πριν δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένα επιτυχημένο λογότυπο βοηθά τους πελάτες να αναγνωρίσουν μία εταιρεία ευκολότερα.
Ένα λογότυπο μπορεί να μεταφέρει διαφορετικά μηνύματα, από την ποιότητα έως και την αξιοπιστία μιας εταιρίας.

Έχοντας υπόψη τη σημασία ενός λογότυπου, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τον σχεδιασμό του λογότυπου και τον γραφίστα που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του.
Με τις κατάλληλες δεξιότητες, και την απαραίτητη εμπειρία, μπορεί να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό λογότυπο που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την εταιρεία σας αποτελεσματικά.

Παρακάτω θα δούμε μερικά στοιχεία που κάνουν ένα λογότυπο επιτυχημένο, και αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα ενός brand ή μιας ιστοσελίδας.

Έρευνα του target-group

Προτού δημιουργήσετε ένα τέλειο λογότυπο, η έρευνα του κοινού σας είναι καθοριστική. Γνωρίζοντας ποιοι είναι οι αναμενόμενοι πελάτες και ποιες είναι οι προτιμήσεις τους μπορούν να βοηθήσουν στον σχεδιασμό ενός λογότυπου. Η πραγματοποίηση αυτής της έρευνας μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα λογότυπο που θα κάνει τους πελάτες σας να νιώθουν συνδεδεμένοι με το brand σας.

Με απλές τεχνικές, όπως η χρήση συγκεκριμένων χρωμάτων που προκαλούν συγκεκριμένα συναισθήματα, ή σχήματα που συμβολίζουν διαφορετικά πράγματα, ο σωστός σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι θα περάσει το κατάλληλο μήνυμα.

Για παράδειγμα, αν θέλετε σχεδιασμό που επιδεικνύει τα οφέλη ενός προϊόντος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίθεση για να κάνετε τους θεατές να δουν αυτό που θέλετε.

Κρατήστε το σύγχρονο και απλό

Η δημιουργία ενός λογότυπου που ξεχωρίζει μπορεί να είναι πρόκληση ακόμη και για τον πιο έμπειρο γραφίστα. Κατά τη δημιουργία ενός λογότυπου θα πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να είναι διαχρονικό πιο απλό.
Ένα υπερφορτωμένο λογότυπο μπορεί να γίνει κουραστικό και να περάσει λάθος μήνυμα στους θεατές.

Πώς να Κάνετε το Brand Σας να Ξεχωρίζει

Μοναδικό και ξεχωριστό

Έχοντας ένα μοναδικό λογότυπο που ξεχωρίζει, μία εταιρεία μπορεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στους ανταγωνιστές στο διαδίκτυο.
Για να βεβαιωθείτε ότι το λογότυπο σας είναι μοναδικό θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κοινό σας, και τις αξίες της εταιρείας σας, όπως και το μήνυμα που θέλετε να μεταδώσετε.
Μέσα από δημιουργικές ιδέες, συνδυάζοντας φωτεινά χρώματα, διαφορετικά σχήματα και ασυνήθιστη τυπογραφία μπορεί να δημιουργηθεί ένα λογότυπο ξεχωριστό και μοναδικό.

Θυμηθείτε ότι το λογότυπο είναι το πρόσωπο της εταιρείας σας.

Πώς να Κάνετε το Brand Σας να Ξεχωρίζει

Εντυπωσιακή τυπογραφία

Κατά τη δημιουργία ενός λογότυπου η επιλογή της γραμματοσειράς αποτελεί καθοριστικό ρόλο καθώς έχει μεγάλη επίδραση σε αυτό.
Η δημιουργία ενός λογότυπου που ξεχωρίζει, είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την αναγνωρισιμότητά ενός brand.
Η τυπογραφία μπορεί να είναι εντυπωσιακή αλλά να βοηθήσει παράλληλα στη μετάδοση του μηνύματος ενός brand, παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει μία αίσθηση επαγγελματισμού.
Η επιλογή της κατάλληλης γραμματοσειράς είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία κατά τη δημιουργία ενός λογότυπου.

Πώς να Κάνετε το Brand Σας να Ξεχωρίζει

Συμπέρασμα

Ένα εξαιρετικό λογότυπο είναι ένα από τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου brand ή ηλεκτρονικού καταστήματος.
Η δύναμη της αναγνωρισιμότητας ενός brand μπορεί να ενισχυθεί με ένα όμορφα σχεδιασμένο λογότυπο που θα κάνει εντύπωση στους πελάτες σας και θα χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με την πάροδο του χρόνου.

Γραφιστικός Σχεδιασμός & Δημιουργία Λογοτύπου

ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
ΤΟ BRAND ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ;

Επικοινώνησε Μαζί Μας

Pixme by Pixfiniti Creative Lab
Δημιουργούμε μοντέρνα και εμπνευσμένα από τις δικές σας ανάγκες υπηρεσίες σχεδιασμού & brand awareness. Από το σχεδιασμό του λογοτύπου, την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας, βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα και σας προτείνουμε λύσεις που αποδίδουν.

error: Content is protected